Serveis

FLEXIBILITAT HORÀRIA

La escola disposa d’un ampli horari. Obrim a les 7 del matí fins les 17h. Cada família adapta l’horari a les seves necessitats.

Serveis_5
Serveis_4

Servei de Menjador

Oferim servei d’esmorzar, dinar i berenar. El dinar ens ho serveix una empresa de càtering de la zona defensora del producte de proximitat i de la qualitat i varietat dels menús.
Cada inici de mes enviem el menú per correu electrònic, aquests menús estan supervisats per nutricionistes.

GRAN PATI AJARDINAT

A la nostra escola disposem d’un gran espai enjardinat on els alumnes poden gaudir de la natura. A més a més de ser una àrea d’esbarjo també la fem servir per fer activitats quan fa bon temps: cuidem l’hort, plantem, fem jocs cooperatius,... i fins hi tot hi dinem a la terrassa a l’estiu.

Serveis_1
Serveis_3

CLASSES D’ANGLÈS

Els alumnes més grans de l’escola realitzen classes d’anglès dos cops a la setmana. En aquestes sessions fan conversa, aprenen cançons, vocabulari... tot en un ambient lúdic i divertit.

SORTIDES I ACTIVITATS ESPECIALS

Al llarg del curs fem un munt d’activitats relacionades amb les tradicions. A la tardor convidem a les famílies a passar una tarda a l’escola fent una xocolatada; al Nadal ens visita Pare Noel i ens porta regals; al Carnestoltes fem una rua pels carrers del poble... etc
També fem sortides al teatre, al mercat, a la biblioteca i a una granja-escola.

36287648_1750219355070083_2964714760769110016_n

Vine a visitarnos!

Escriu-nos per quedar.
to top button